Book

De store internationale bookingportaler som Booking.com og Hotels.com er slet ikke gratis for hotellerne, de betaler heller ikke moms i Danmark, og deres overskud bliver som regel flyttet til udlandet, hvor skatten er lavere.

Ved at booke direkte (dvs. på bookingboksen her på siden, eller pr mail eller i tlf +45 9844 1199) hjælper du os med at bevare lokale arbejdspladser, samtidig med at det gavner den danske samfundsøkonomi.

Vi vil derfor konkret vise vores taknemmelighed ved at tilbyde en rabat på alle vores priser: Oplys koden DIREKTE eller indtast den i bookingboksen (oplyser du ikke koden, støtter du os endnu mere )

Dette er vores officielle bookingside

Laveste pris, garanteret. Det skal være enkelt at booke, og her på vores egen hjemmeside finder du de bedste betingelser og den laveste pris. Book nu. Finder du senere et tilbud et andet sted (for samme datoer og ydelser), matcher vi det, og du får en ekstra rabat på 50 kr på dit ophold. Du kan læse mere her, eller bare gå i gang med din reservation!

Mange gæster booker direkte. Hvorfor? Klik på [+] for at læse mere om alle de fordele, som du kun får her, eller indtast dine ønskede datoer i boksen, og find vores bedste priser med det samme.

Spring over mellemmændene og få en hurtigere og præcis ekspedition. Har du spørgsmål, får du altid et personligt svar fra en person som arbejder på – og kender – hotellet. Har du specielle behov, kan vi altid anbefale den bedste løsning.

Du skal ikke indtaste dine kreditkort oplysninger. Vi vil kun kontakte dig og bede om en garanti, hvis du forventer at ankomme efter kl. 18.00

Bliver du nødt til at afbestille eller ændre din reservation, kan du gøre det uden komplikationer og indtil på ankomstdagen. Få undtagelser gælder i nogle perioder (fx. Skagen Festival eller små grupper). Læs alle betingelser her.

I højsæsonen, når efterspørgslen er større, er det muligt at booke en plads på vores parkering, og det kan du gøre, når du booker online på vores bookingside. Du kan også tilføje ekstra ydelser til dit ophold. Bem.: I lavsæsonen er parkering gratis og den skal ikke reserveres.

Her finder du vores sidste ledige værelser, når der er stor efterspørgsel. Du finder kun alle værelsestyper og priser her.

Børn op til 12 år er kun gratis, hvis du booker direkte hos os. Det gælder både overnatning og morgenmaden!

De kæmpe internationale bookingportaler ligesom Booking.com og Hotels.com er ikke gratis for hotellerne. Ved at booke direkte giver du os råd til at investere i forbedringen af vores produkt (dvs at skabe vækst og arbejdspladser) og at holde priserne lavere. Får vi overskud, bliver det heller ikke flyttet til udlandet, hvorhen skatten er lavere: vi betaler skat lokalt, til gavn for vores samfund.

Har du brug for hjælp, eller detaljerede oplysninger om hotellet, tjek de ofte stillede spørgsmål: der er gode chancer for, at du finder svaret med det samme! Har du særlige behov, eller ønsker du at booke en gruppe eller en konference, må du gerne sende os en forespørgsel.