Afbestilling

Nedestående regler gælder udelukkende for direkte reservationer, dvs. reservationerne lavet pr telefon, email eller på hotelpetit.dk officielle bookingside. Bemærk, at særlige (strengere) regler gælder, hvis du booker gennem en anden bookingkilde (fx. et rejsebureau, en turoperatør, et andet online bookingsystem), og du skal derfor tjekke afbestillingsbetingelserne direkte på systemet, hvor du booker.

Ankommer man ikke inden kl. 18:00 på ankomstdagen, bliver reservationen annulleret, med mindre senere ankomsttidspunkt er aftalt. Desuden forbeholder hotellet sig ret til at opkræve betaling for den første nat, hvis værelset ikke kan sælges til nye gæster.

Man kan afbestille uden omkostninger indtil kl. 16:00 på ankomstdagen. Hvis reservationen ikke er afbestilt inden tidsfristen, og gæsten ikke kommer, skal der betales den første nats pris, uafhængig af hvor mange nætter der er reserveret. Reservationen bliver derefter afbestilt for de efterfølgende nætter.

Bemærk: Dette gælder kun for direkte reservationer. Hvis du bestiller gennem andre bookingkanaler (fx. Booking.com/ Hotels.com) normalt skal du afbestille én dag eller flere dage i forvejen for at undgå afbestillingsgebyr, som kan svare til hele opholdets pris.

Med mindre andet er noteret i reservationsbekræftelsen, kan reservationen afbestilles uden omkostninger indtil kl. 16:00 på ankomstdagen. Hvis reservationen ikke er afbestilt inden tidsfristen, og gæsten ikke kommer, skal man betale 50% af den samlede opholdspris. Reservationen bliver afbestilt for hele perioden.

Ved booking af fire eller flere værelser kan der forekomme specielle regler for afbestilling og forudbetaling, som vil blive skriftligt meddelt til den reservationsansvarlige. Hvis betingelserne ikke bliver opfyldt, kan reservationen afbestilles af hotellet.

Hotellet følger aftalen mellem Horesta (hotel- og restauranternes brancheorganisation) og DRF (Danmarks rejsebureau forening), medmindre andet er aftalt med den ansvarlige for reservationen. Reglerne findes her.

Priser og tilbud

  • Prisene, som er vist i eksemplerne, er priser pr. person i delt dobbeltværelse og i lavsæsonen. De aktuelle priser varierer afhængig af valgte datoer, værelsestype, antal personer i værelset, bookingsdato, og de kan være højere (f. eks. skal der betales en tillæg for enkeltværelse).
  • Tilbuddene gælder normalt kun for reservationer, som er foretaget direkte på hotellet (telefon eller email) eller på vores eget online bookingsystem.
  • I nogle perioder kan en minimum opholdslængde (fx. 2 eller flere nætter) være påkrævet
  • Alle vores specielle tilbud er normalt kun tilgængelige fra midt september til midt april, men afhængig af rådighed og efterspørgsel, kan de også tilbydes på andre tidspunkter af året (mod pristillæg).
  • Vi sælger ikke alle vores værelser til tilbudspriser. Det er derfor muligt, at tilbuddene ikke er tilgængelige på de ønskede datoer.
  • Man kan tjekke på vores online bookingsystem, om pakke- eller tilbudspriser gælder i en bestemt periode. Hvis ikke, må du gerne kontakte os, og vi vil anbefale datoer, hvor der findes værelser, som kan bookes til disse priser.
  • I nogle perioder kan vi udgive promo koder, som kun er tilgængelige til et begrænset antal gæster. Alle promo koder kan kun bruges til online reservationer foretaget på vores egen hjemmeside. Hvis promo koden ikke giver adgang til særlige forhold, betyder det, at den ikke er gyldig, eller at den er udløbet, eller at booking dato, datoen for opholdet, pristypen, eller værelsestypen ligger uden for anvendelighedens område for den angivne promo kode. Med andre ord kan alle promo koder kun indfries, ved at foretage en gyldig forhåndsreservation på Hotel Petits online booking system.
  • Medmindre andet er aftalt (fx. mindre grupper), skal opholdet ikke forudbetales, og reservationen kan (hvis booket direkte hos os) frit annulleres indtil på ankomstdatoen. Ovenstående kan du læse mere om afbestillingsregler.
  • Menuen, der indgår i pakkerne, er fastsat af restauranternes køkkenchefer. Indsæt en bemærkning i din reservation, hvis du har specielle madhensyn (fx.madallergi). Drikkevarer er ikke inkluderet i prisen. Afhængig af restauranternes kapacitet bliver der besluttet hvilken restaurant der skal spises på hvilken dag.
  • Hotellet sælger “Skagen Pas” på vegne af Skagens Turistbureau og følger de regler og betingelser, som Turistbureauet fastsætter. Der ydes rabat ved køb af billetter ved mindst 2 forskellige attraktioner.