Firmapriser

Når du eller dine kollegaer rejser i arbejds medfør, er Hotel Petit stedet, hvor I kan slappe af efter en travl dag. Vores store morgenbuffet er allerede tilgængelig fra kl. 6:30 i hverdagene (mandag til fredag), og vi tilbyder gratis kaffe (og té) døgnet rundt. Internet er også gratis.

Hotellet har en fantastisk beliggenhed ved siden af gågaden, hvor man om aftenen kan spadsere til en af de mange restauranter som byen tilbyder, mens Skagen Havn og havneindustrier (fx. Karstensens Skibsværft, Elektromarine mm) ligger i meget kort afstand.

Ved enkelte ophold, kan du booke vores flexpriser (priserne følger efterspørgslen og årstiden, så vi kan tilbyde dig den bedste pris på ethvert tidspunkt). Du skal bare indtaste datoerne i boksen, og wupti! så er reservationen udført uden komplikationer (du skal heller ikke indtaste et kreditkort).

Har du specielle behov (fx. længere ophold, flere reservationer gennem hele året), må du gerne udfylde skemaet nederst på siden og anmode om en firmaaftale. Drejer det sig om et lille møde eller en konference, klik her.

Bemærk, at det er muligt at trække momsen på overnatningen fra, hvilket giver en yderligere besparelse tæt på 20% på de fleste af vores priser. Dette gælder både for danske og udenlandske (fx. norske/ svenske) virksomheder, men der er nogle betingelser, som hotellerne skal opfylde (og det gør vi selvfølgelig), og nogle procedurer, som virksomhederne skal følge. Her kan du læse hvordan du sparer på momsen (gælder både på konferencer og enkelte overnatninger).

Book

Anmodning om firmaaftale

Udfyld gerne skemaet, hvis du forventer at bruge hotellet ved længere eller gentagne ophold