Golfophold i Skagen

Vidste du, at den anmelderroste golfklub Hvide Klit ligger kun 15 minutter kørsel (18 km) fra hotellet? Det er ikke kun golfentusiaster der roser den (se fx her):  I 2018 har Golfmagasinet  Top 100 Golf Courses kåret Hvide Klit som en af de bedste golfbaner i Denmark, og den bedste i Vendsyssel. Så du kan planlægge en ferie, eller et kort ophold, hvor du nyder en fantastisk dag på golfbanen under Skagens Odde blå, lyse himmel, mens du om aftenen kan hygge dig på en af de mange restauranter i byen. Bor du i Skagen i flere dage, kan du benytte lejligheden til at besøge byens kunstsamlinger (bl.a. Skagens Museum, Anchers Hus, mm), shoppe eller bare slappe af på stranden.

For at gøre det nemmere,  har vi pakket sammen vores flexpriser inkl. overnatning og morgenmad med en green fee per person i en samlet pris. Det vil sige at du altid får den laveste mulige pris, mens du i mange perioder får en endda betydelig rabat i forhold til den pris, man ville skulle betale, hvis man købte ydelserne separat*

Benyt bare boksen her på siden for at booke golfpakken. Vælg værelsestypen som passer dig bedst, og klik på den viste pris, for at se alle tilbud, og booke prisen på golfpakken. Når du ankommer på hotellet, vil du få en voucher, som giver adgang til golfklubben Hvide Klit (Green Fee gælder for 18 huller), men bemærk! Du skal selv booke din tid på banen, og vi anbefaler stærkt, at du gør det lige med det samme. Se her hvordan. Får du ikke en tid på den ønskede dato, kan du selvfølgelig afbestille opholdet uden at betale noget afbestillingsgebyr, eller vælge et andet tilbud. Øvrige bookingbetingelser gælder.

*Det er ikke muligt at beregne en fast rabat, idet både hotellets flexpriser og priserne på green fee ændrer sig fra dag til dag.

Book

Dette er vores officielle bookingside

Laveste pris, garanteret. Det skal være enkelt at booke, og her på vores egen hjemmeside finder du de bedste betingelser og den laveste pris. Book nu. Finder du senere et tilbud et andet sted (for samme datoer og ydelser), matcher vi det, og du får en ekstra rabat på 50 kr på dit ophold. Du kan læse mere her, eller bare gå i gang med din reservation!

De fleste gæster booker direkte. Hvorfor? Klik på [+] for at læse mere om alle de fordele, som du kun får her, eller indtast dine ønskede datoer i boksen, og find vores bedste priser med det samme.

Spring over mellemmændene og få en hurtigere og præcis ekspedition. Har du spørgsmål, får du altid et personligt svar fra en person som arbejder på – og kender – hotellet. Har du specielle behov, kan vi altid anbefale den bedste løsning.

Du skal ikke indtaste dine kreditkort oplysninger. Vi vil kun kontakte dig og bede om en garanti, hvis du forventer at ankomme efter kl. 18.00

Bliver du nødt til at afbestille eller ændre din reservation, kan du gøre det uden komplikationer og indtil på ankomstdagen. Få undtagelser gælder i nogle perioder (fx. Skagen Festival eller små grupper). Læs alle betingelser her.

I højsæsonen, når efterspørgslen er større, er det muligt at booke en plads på vores parkering, og det kan du gøre, når du booker online på vores bookingside. Du kan også tilføje ekstra ydelser til dit ophold. Bem.: I lavsæsonen er parkering gratis og den skal ikke reserveres.

Her finder du vores sidste ledige værelser, når der er stor efterspørgsel. Du finder kun alle værelsestyper og priser her.

Børn op til 12 år er kun gratis, hvis du booker direkte hos os. Det gælder både overnatning og morgenmaden!

De kæmpe internationale bookingportaler ligesom Booking.com og Hotels.com er ikke gratis for hotellerne. Ved at booke direkte giver du os råd til at investere i forbedringen af vores produkt (dvs at skabe vækst og arbejdspladser) og at holde priserne lavere. Får vi overskud, bliver det heller ikke flyttet til udlandet, hvorhen skatten er lavere: vi betaler skat lokalt, til gavn for vores samfund.