Skaw-Dysten

Er man til aktiv ferie, så er Skagen den helt rigtige destination. Oddens uspolerede natur kan opleves bl.a. på løbeture eller på MTB, og fra den 12. til den 14. juli 2019 kan man endda deltage i Skaw-dysten, en orienteringskonkurrence som omfatter begge dele.

Skaw-dysten blev startet op i 1984 og arrangeres hvert 2. år i og omkring Skagen. Arrangementet strækker sig over flere dage med træningsløb i orientering, mountainbike orientering, samt en prolog: sprint i Skagen By. Se mere på Skaw-dysten hjemmeside, hvor du kan tilmelde dig til arrangementet.

Alle i familien kan deltage, men er man til afslapning kan man også vælge at ligge på de mange strande, tage på koncerter, og alle kan samle sig igen på bordet på en af de mange hyggelige spisesteder i byen. Skaw-dysten kan blive muligheden for en forlænget ferie som passer til alles smag.

Bo på Hotel Petit og få 20% rabat på flexpriserne fra den 3. nat og frem (inkl.morgenbuffet). Tilbuddet skal bookes online med koden DYST29 (se boksen) før den 30. april 2019. Der ydes ikke rabat for den første og anden nat, og standard bookingsbetingelser gælder. Efter den 30.april gælder vores almindelige flexpriser, og de er også konkurrencedygtige: tjek selv!

Book

0Days0Hours0Minutes0Seconds
Dette er vores officielle bookingside

Laveste pris, garanteret. Det skal være enkelt at booke, og her på vores egen hjemmeside finder du de bedste betingelser og den laveste pris. Book nu. Finder du senere et tilbud et andet sted (for samme datoer og ydelser), matcher vi det, og du får en ekstra rabat på 50 kr på dit ophold. Du kan læse mere her, eller bare gå i gang med din reservation!

De fleste gæster booker direkte. Hvorfor? Klik på [+] for at læse mere om alle de fordele, som du kun får her, eller indtast dine ønskede datoer i boksen, og find vores bedste priser med det samme.

Direkte kontakt, den bedste service

Spring over mellemmændene og få en hurtigere og præcis ekspedition. Har du spørgsmål, får du altid et personligt svar fra en person som arbejder på – og kender – hotellet. Har du specielle behov, kan vi altid anbefale den bedste løsning.

Reservation uden kreditkort

Du skal ikke indtaste dine kreditkort oplysninger. Vi vil kun kontakte dig og bede om en garanti, hvis du forventer at ankomme efter kl. 18.00

Last minute afbestilling

Bliver du nødt til at afbestille eller ændre din reservation, kan du gøre det uden komplikationer og indtil på ankomstdagen. Få undtagelser gælder i nogle perioder (fx. Skagen Festival eller små grupper). Læs alle betingelser her.

Pre-book din P-plads

I højsæsonen, når efterspørgslen er større, er det muligt at booke en plads på vores parkering, og det kan du gøre, når du booker online på vores bookingside. Du kan også tilføje ekstra ydelser til dit ophold. Bem.: I lavsæsonen er parkering gratis og den skal ikke reserveres.

Større udvalg og ledighed

Her finder du vores sidste ledige værelser, når der er stor efterspørgsel. Du finder kun alle værelsestyper og priser her.

Børnene er gratis

Børn op til 12 år er kun gratis, hvis du booker direkte hos os. Det gælder både overnatning og morgenmaden!

Et samvittighedsfuldt valg

De kæmpe internationale bookingportaler ligesom Booking.com og Hotels.com er ikke gratis for hotellerne. Ved at booke direkte giver du os råd til at investere i forbedringen af vores produkt (dvs at skabe vækst og arbejdspladser) og at holde priserne lavere. Får vi overskud, bliver det heller ikke flyttet til udlandet, hvorhen skatten er lavere: vi betaler skat lokalt, til gavn for vores samfund.