Vinterbadning

Tør du tage til Danmarks nordligste badestrande om vinteren? Er du rigtig vinterbader, kan du ikke gå glip af fornøjelsen. Vælg mellem Skagerrak og Kattegat, eller nyd begge to!

Skagen er meget smuk om vinteren, og det er dejligt at tage en tur til stranden eller på heden, sidde og drikke en varm kop kakao i én af de mange caféer, eller endda en øl på Skagens Bryghus. De fleste butikker er åbne, og byen byder altid på spændende aktiviteter.

Tilbuddet gælder fra den 1. oktober 2022 til den 31. marts 2023. Du får 15% rabat på alle vores flexpriser. Store badehåndklæder (cm.70×140) er til rådighed på hotellet, og du kan låne så mange, som du har brug for, uden ekstra beregning.

Tilbuddet skal bookes direkte hos os: benyt reservationsboksen (Promo Kode: DYK2X) eller kontakt os, så bor du hyggeligt og centralt, tæt på alle byens seværdigheder. Sønderstrand og havnen er i gå afstand.

Tilbuddet er forbeholdt vinterbadere og deres ledsagere. Øvrige betingelser gælder.

Book

Fra den 27. til den 29. januar kan du møde vinterbadere fra hele landet på vinterbadage i Skagen. I løbet af weekenden deltager du til spændende arrangementer som guidet byvandring, varm skipperlabskovs og glühwein i Skagens Museums have, suppe fra Skagen Fiskerestaurant på stranden på søndag, og der stilles saunaer ved stranden alle dage. Tjek hele programmet på Toppen af Danmark hjemmeside.

Vi bidrager med et stærkt tilbud fra DKK 2.350,00* for 2 personer x 2 overnatninger inkl. alle ydelser. Hvis du booker direkte pr mail eller i telefon, får du en lille frugtkurv på værelset.

*prisen på kr. 2.350,00 gælder for 2 personer i et lille dobbeltværelse, man skal betale et tillæg for enkeltværelser og dobbeltværælser i højere kategorier. Tilbuddet er inkl. 2 overnatninger, 2 x morgenbuffet, ekstra håndklæder og badekåbe, frugtkurv på værelset (kun direkte bookinger), fri parkering, samt Vinterbadedage-armbånd, som giver adgang til: Sauna ved Camp One. Guidet gåtur i Skagen. Skipperlabskovs og Glühwein i haven ved Skagens Museum. 1 x suppe serveret af Skagen Fiskerestaurant på Camp One søndag. 20% rabat i udvalgte butikker. Mulighed for at købe koncertbillet til Grarup Allstars på Kulturhus Kappelborg til kun kr. 110,- pr. person inkl. 1 øl / glas vin (skal bookes på billetten.dk). Hel eller delvis forudbetaling påkrævet.