Vinterbadning

Tør du tage til Danmarks nordligste badestrande om vinteren? Er du rigtig vinterbader, kan du ikke gå glip af fornøjelsen. Vælg mellem Skagerrak og Kattegat, eller nyd begge to!

Skagen er meget smuk om vinteren, og det er dejligt at tage en tur til stranden eller på heden, sidde og drikke en varm kop kakao i én af de mange caféer, eller endda en øl på Skagens Bryghus. De fleste butikker er åbne, og byen byder altid på spændende aktiviteter. I den sidste weekend i januar er Skagen vært for Vinterbaderfestivalen (læs mere på Festivalens Facebook side).

Tilbuddet gælder fra den 6. oktober 2019 til den 1. april 2020. Du får 15% rabat på alle vores flexpriser (altså kan du få en pris fx kr. 350,00 pr person i et dobbeltværelse inkl. én overnatning og morgenmad) Store badehåndklæder (cm.70×140) er til rådighed på hotellet, og du kan låne så mange, som du har brug for, uden ekstra beregning.

Tilbuddet skal bookes direkte hos os: benyt reservationsboksen (Promo Kode: DYK2X) eller kontakt os, så bor du hyggeligt og centralt, tæt på alle byens seværdigheder. Sønderstrand og havnen er i gå afstand.

Tilbuddet er forbeholdt vinterbadere og deres ledsagere. Øvrige betingelser gælder.

Book